اینجا هستید:
آبگرمکن دیواری برقی 30 لیتر دیجیتال بارولی

آبگرمکن دیواری برقی 30 لیتر دیجیتال بارولی

  • سرعت گرمایش بالا
  • طراحی مدرن و کم حجم
  • قابلیت تنظیم دما به صورت دقیق
  • 18 ماه گارانتی و پشتیبانی بعد از فروش
  • ارسال رایگان به سراسر کشور
  • کنترل دما و تنظیمات هوشمند
  • صرفه جویی در انرژی
  • نصب آسان

چرا آبگرمکن برقی؟

ابگرمکن برقی، یک دستگاه خانگی است که از برق برای گرم کردن آب استفاده می‌کند. این دستگاه به عنوان یک جایگزین موثر و سریع برای روش‌های سنتی گرم کردن آب مانند استفاده از گاز یا اجاق‌های معمولی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. ابگرمکن برقی در حالت معمولی شامل یک مخزن آب، یک سیستم گرمایشی (الکتریکی) و قسمتی برای کنترل دما می‌شود.

آبگرمکن های برقی 30 لیتری برای مکان هایی مانند اقامتگاه‌ها،کافه‌ها و رستوران‌های کوچک،مغازه،حمام و سرویس های بهداشتی عمومی و در کل برای مکان هایی که میزان مصرف آب گرم کمتر باشد مناسب است.

6 مورد از مهم ترین فاکتورهایی که پیش از خرید آبگرمکن برقی باید در نظر بگیریم چیست؟

  1. راندمان انرژی: آبگرمکن‌های برقی بر اساس میزان انرژی برقی که برای گرم کردن آب مصرف می‌کنند، ارزیابی می‌شوند.آبگرمکن‌های برقی مدرن معمولاً دارای میزان تولید انرژی بسیار بالایی هستند و تقریباً تمام انرژی مصرفی را به گرما تبدیل می‌کنند.
  2. طول عمر دستگاه: طول عمر بالا و هزینه ی نگهداری پایین یکی از مزیت آبگرمکن های برقی بارولی به حساب می آید و همچنین نوع ورق مخزن و ضخامت مهم ترین عوامل می باشند.(1: نوع ورق مخزن=دو نوع ورق گالوانیزه گرم و سرد برای مخزن وجود دارد که مخزن های مورد استفاده آبگرمکن های بارولی گرم می باشد که در این فرایند لایه‌ای ضخیم‌تر و محکم‌تری از روی را بر روی فلز ایجاد می‌کند که مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد. اما در گالوانیزه سرد یک لایه نازک از روی استفاده میشود که این روش مقاومت کمتری نسبت به خوردگی دارد و بیشتر برای محافظت موقت در شرایط کم خورندگی به کار برده می شود. 2: ضخامت=نوع ضخامت ورق در صنعت متفاوت میباشد معمولا از 0/75 تا 2 میلیمتر مورد استفاده است. نوع ضخامت ورق های آبگرمکن های بارولی 2 میلیمتر میباشد که توانایی بالا در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی دارد و همچنین 6 الی7 سال در مناظق شور دوام دارد. همچنین وزن و ضخامت مناسب در قبال قیمت این محصول خیلی منصفانه است.)
  3. سرعت گرم شدن آب: یکی دیگر از معیارهای اصلی، مدت زمانی است که دستگاه می‌تواند آب را گرم کند. به یاد داشته باشید اگر آب ورودی به آبگرمکن خیلی سرد باشد، زمان بیشتری برای گرم شدن به دمای مطلوب نیاز دارد و دمای تنظیم شده بر روی آبگرمکن نیز مهم است.
  4. المنت‌های گرمایشی: المنت‌های موجود در داخل آبگرمکن‌های برقی، عناصر اصلی هستند که برای گرم کردن آب استفاده می‌شوند. این المنت‌ها از فلزات مقاوم در برابر حرارت ساخته شده‌اند، با استفاده از جریان برق، حرارت تولید می‌کنند که سپس به آب منتقل می‌شود.المنت هایی که در سطح بازار موجود است در کیفیت های متفاوتی عرضه میشوند و المنت های مورد استفاده در آبگرمکن های بارولی از بهترین نوع می باشد.
  5. ایمنی و سهولت استفاده: این دستگاه‌ها معمولاً ایمن‌تر از آبگرمکن‌های گازی هستند زیرا خطر نشت گاز یا مسمومیت با مونوکسید کربن را به همراه ندارند. همچنین، استفاده از آن‌ها ساده است و نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند به این صورت که برای بار اول دستگاه را روشن کرده و بطور مستمر قابل استفاده است و هیچگونه خاموشی ندارد.
  6. انعطاف‌پذیری در نصب: آبگرمکن‌های برقی به دلیل عدم نیاز به سیستم لوله‌کشی گاز یا دودکش، انعطاف‌پذیری بیشتری در مکان نصب دارند.

 

در این قسمت یک راهنمای کلی برای استفاده از آبگرمکن برقی آورده شده است:

  • محل قرارگیری:

دستگاه را در محلی که دارای پریز برق و فضای کافی برای نصب آن است، قرار دهید.

اطمینان حاصل کنید که دستگاه به خوبی روی دیوار نصب شده باشد.

  • پر کردن مخزن:

این مدل‌ آبگرمکن ها دارای مخزن آب جداگانه هستند که باید از آب پر شوند.

  • وصل کردن به برق:

دستگاه را به پریز برق متصل کنید. اطمینان حاصل کنید که سیم برق به خوبی متصل شده و دستگاه در وضعیت فعال قرار گرفته است.

  • فعالسازی:

دکمه روشن/خاموش را فشار دهید تا دستگاه روشن شود. اگر دستگاه دارای دکمه‌های کنترلی بیشتری است، دستورالعمل تولید کننده را بررسی کرده و مطابق با آن عمل کنید.

  • صبر برای گرم شدن:

منتظر بمانید تا آب داغ شود. برای بار اول که قصد روشن کردن دستگاه رو دارید ب مدت20الی30 دقیقه منتظر باشید تا آب گرم شود.

 

همیشه توجه داشته باشید که دستگاه را با ایمنی استفاده کنید و دستورالعمل‌های تولید کننده را رعایت کنید.